U svojoj raznovrsnoj ponudi kartičnih proizvoda Podgorička banka ima i beskontaktnu kreditnu karticu La Rata, koja pripada porodici Mastercard-a.

 

La Rata kartica je internacionalna, beskontaktna kreditna kartica koja dozvoljava otplatu u ratama, utrošenih iznosa na prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu, bez obračuna kamate.

Kome je namijenjena?

Mastercard La Rata je namijenjena svim klijentima kojima se redovna primanja uplaćuju na račune otvorene u Podgoričkoj banci, kao i klijentima koji imaju depozite  u banci.

Prednosti

Sa Mastercard La Rata karticom možete da:

  • Plaćate u ratama proizvode i usluge kupljene u zemlji i inostranstvu;
  • Bez kamate u slučaju redovne otplate rata;
  • Bez troškova na prodajnim mjestima sa kojima banka ima sklopljen ugovor;
  • Kupljene proizvode dobijate odmah, a prva rata dospijeva tek poslednjeg dana u mjesecu u kom je kupovina obavljena.

Ukoliko želite ovu karticu, pristupnicu možete preuzeti ovdje.

Podgorička banka obezbijedila je svojim klijentima, korisnicima Mastercard i VISA kartica, još veću sigurnost prilikom transakcija na internetu putem novog sistema provjere podataka „3D Secure“.

Prednosti ovog sistema su obavljanje internet kupovine sigurnim prenosom informacija o plaćanju uz učešće kupca u samoj transakciji plaćanja, kao i kontrola neovlašćenog/neautorizovanog korišćenja kartice. Više

Napomena:

Na prodajnim mjestima trgovaca sa kojima banka ima sklopljen ugovor o prihvatanju La Rata kartice broj rata je definisan u skladu sa ugovorom sa prodajnim mjestom. Ugovorene uslove možete vidjeti na strani Popusti i plaćanja na rate.

Kod trgovaca sa kojima banka nema sklopljen ugovor, na internetu ili pri podizanju gotovine na bankomatu, iznosi se dijele automatski:

 

Iznos (u EUR)

Broj rata

0,01 – 20

Ne dijeli se na rate

20,01 – 50

2

50,01 – 100

3

100,01 – 200

6

200,01 – 600

9

600,01 – 1.200

12

1.200,01 – ~

24

 

Radi lakšeg pamćenja, ukoliko to želite, možete promijeniti PIN vaše kartice na našim bankomatima brzo i jednostavno. Izaberite kombinaciju brojeva koja vam najbolje odgovara i pratite uputstva za promjenu na ekranu bankomata. Ova usluga će vas koštati samo 1 euro.

Posted on Categories Kartice, Kartice za kupovinu na rateTags , , , ,

Leave a Comment