Realizovana u saradnji sa Hipotekarnom bankom, Premium kartica je namijenjena svim aktivnim korisnicima Crnogorskog Telekoma. Želimo da pokažemo da cijenimo vaš izbor i nagrađujemo vaše povjerenje!

 

Iskoristite sjajne uslove kupovine uz Premium karticu na preko 1600 prodajnih mjesta u Crnoj Gori. Popusti do 25% kod partnera programa, mogućnost kupovine na rate, popusti na uređaje u T-Centrima i plaćanje telefonskog računa bez provizije, podizanje gotovine na bankomatima Hipotekarne banke bez naknade…

 

I uvijek nešto novo, dodatne ponude samo za vas!

 

Plaćanje na rate

 

Kupovine ne moraju da opterećuju vaš mjesečni budžet! Sa Premium karticom možete kupovati i na rate (od 2 do 12 mjesečnih rata) kod partnera Premium programa, na označenim prodajnim mjestima. Broj rata zavisi od prodajnog mjesta i iznosa vaše kupovine. Uslovi kupovine na rate su različiti, ali najveći broj naših partnera nudi mogućnost da sami birate broj rata nezavisno od iznosa kupovine.

 

Spisak Premium partnera i povoljnosti koje ostvarujete (popusti i/ili kupovina na rate) pogledajte ovdje ili se informišite u objektima kod Partnera programa.

 

Važno je znati

 

Da biste Premium karticu koristili za plaćanje na rate, neophodno je da vam banka dodijeli limit za kupovinu na rate.

 

Limit za kupovinu na rate se odobrava bez kamate za sve klijente Hipotekarne banke! Banka zadržava pravo da zatraži dodatna sredstva obezbjeđenja, ali i da ne odobri limit za kupovinu na rate u skladu sa procjenom rizika i bonitetom klijenta.

U okviru odobrenog limita uz Premium karticu kupujete na rate bez kamate i bez naknade, nezavisno od iznosa troškova za kupljenu robu (naravno, ukoliko ih redovno izmirujete po dospijeću).

 

Kada se transakcija dijeli na rate, cio iznos transakcije se rezerviše, odnosno zadužuje ali od odobrenog limita za kupovinu za rate, ne od raspoloživih sredstava na računu klijenta. Nakon što prva rata dospije za plaćanje i bude izmirena, vaš limit za kupovinu na rate se povećava za taj iznos, i tako za svaku narednu dospjelu izmirenu ratu.

 

Ukoliko želite da saznate sve detalje u vezi sa dodjelom limita za kupovinu na rate za vaš konkretan slučaj, to možete učiniti u najbližoj filijali Hipotekarne banke – zakažite sastanak ovdje. Ljubazni komercijalisti Hipotekarne banke objasniće vam na koji način vam banka može aktivirati ovu uslugu.

 

Cash in bankomati

 

Želite uplatiti novac na račun vezan za vašu Premium karticu bez odlaska u banku? Uradite to na cash in bakomatima Hipotekarne banke!

 

Još jedna usluga koja korisnike ne ograničava radnim vremenom poslovnica dostupna je na nekoliko lokacija:

 

Podgorica, Zona 24/7, Bulevar Sv. Petra Cetinjskog 130

Podgorica, Ulica slobode 91

Tivat, Porto Montenegro, Obala bb / zgrada Teuta

Bar, Maršala Tita 15

Budva, Mediteranska bb

Herceg Novi, Portonovi bb, Kumbor

 

U bilo koje doba dana, 24 sata dnevno, na cash in bankomatima možete uplatiti novac na bilo koji račun u Hipotekarnoj banci bez naknade!

 

Uplata novca obavlja se u online režimu što znači da se uplaćena sredstva trenutno prenose na zadati račun, a o izvršenoj uplati se odmah na bankomatu dobija izvještaj o uplati. I to je sve! Možete odmah raspolagati uplaćenim sredstvima.

Posted on Categories Kartice, Kartice za kupovinu na rateTags , , ,

Leave a Comment